ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Bet on Alfa Ltd. ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 2009. Έχει λάβει, από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, άδειες Κλάσης Α και Κλάσης Β οι οποίες επιτρέπουν τη διεξαγωγή αθλητικών στοιχημάτων σε καταστήματα εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.betonalfa.com.cy .

Η Bet on Alfa προσφέρει ένα ευρύ φάσμα pre-game και ζωντανών στοιχημάτων για τα πιο δημοφιλή αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, σνούκερ, αμερικανικό ποδόσφαιρο και φόρμουλα 1. Επιπλέον, προσφέρει ειδικά στοιχήματα σε γεγονότα όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Η Bet on Alfa έχει δεσμευτεί να υιοθετεί και να υποστηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safergambling.gov.cy

Το 1969 το Υποκατάστημα ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ αρχίζει τη λειτουργία του στην Κύπρο, με τη δημιουργία 14 πρακτορείων, προσφέροντας το παιχνίδι ΠΡΟΠΟ. Τα κριτήρια παραχώρησης άδειας προνοούσαν, ότι θα προτιμηθούν ανάπηροι αγωνιστές και μη εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, γεγονός που ομολογούσε την κοινωνική διάσταση της πορείας της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

Στα 50 και πλέον χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο κατάφερε, πέρα από τα σημαντικά κέρδη που μοίρασε σε χιλιάδες τυχερούς, να προσφέρει μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και να καθιερωθεί ως ο ηγέτης σε ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η ATLANTIC είναι Κυπριακής ιδιοκτησίας Ασφαλιστική Εταιρεία που ικανοποιεί τις προσωπικές και εταιρικές ανάγκες της κυπριακής αγοράς στον τομέα ασφάλισης Γενικού κλάδου. Βασικός επιχειρησιακός μας στόχος είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή προστασία από πιθανούς κινδύνους που ενδέχεται να συναντήσουν τόσο στην ιδιωτική τους ζωή όσο και στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Η πολύχρονη πείρα μας και βαθιά γνώση της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση των σημερινών και αυριανών αναγκών των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις πολυδιάστατες ανάγκες των πελατών και για την ανάπτυξη εξατομικευμένων ασφαλιστικών λύσεων.
Το κύριο πλεονέκτημα που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι η πελατοκεντρική αντίληψη καθώς και η ισχυρή πίστη στη δημιουργία μακροχρόνιων, προσωπικών και εγκάρδιων σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Ξεχωρίζουμε από την υπόλοιπη αγορά λόγω του διακεκριμένου επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών μας, το οποίο βασίζεται στην άμεση προσωπική επαφή μαζί τους . Τα γραφεία μας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου είναι σε κεντρικές τοποθεσίες , εύκολα προσβάσιμα και επανδρωμένα με ικανό, έμπειρο, πολύγλωσσο προσωπικό, το οποίο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

Οι στόχοι και τα πρότυπά μας αναβαθμίζονται συνεχώς μέσω συνετής διαχείρισης, πολυεπίπεδης γνώσης της αγοράς, τεχνολογικής καινοτομίας και συνεχούς κατάρτισης του προσωπικού.

H Macron είναι μια πρωτοποριακή αθλητική μάρκα που ξεχωρίζει για την τεχνική, τη σχεδίαση και τη βιωσιμότητα των προϊόντων της.

Είμαστε μία από τις πιο δυναμικές και αναπτυσσόμενες αθλητικές μάρκες στη διεθνή σκηνή. Για τρεις συνεχείς χρονιές, η τρίτη κατά σειρά μάρκα με παρουσία στο ευρωπαϊκό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αυτήν τη στιγμή είμαστε παρόντες σε πολλές διεθνείς αγορές: μια παγκόσμια εξάπλωση που μας βάζει σε πλεονεκτική θέση για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον.

Πιστεύουμε ότι το ιταλικό μας στυλ, το καινοτόμο πνεύμα μας και ο μοναδικός σχεδιασμός των ενδυμάτων μας είναι τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από άλλες αθλητικές μάρκες.

Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων, σχεδιασμένα στην Ιταλία από την ομάδα μας Έρευνας και Ανάπτυξης, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική.

Η Macron βασίζεται στην αυθεντικότητα. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να δημιουργήσουμε αθλητικά ρούχα που υποστηρίζουν τους αθλητές, από τους αρχάριους έως τους επαγγελματίες, που προπονούνται σκληρά για να γίνουν οι ήρωές μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα η οποία να μοιράζεται το άσβεστο πάθος μας για τον αληθινό αθλητισμό.

Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι τα υψηλά πρότυπα διοίκησης, κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού για το περιβάλλον αποτελούν τη σωστή κατεύθυνση προκειμένου να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Στις 6/12/1977 ιδρύθηκε η εταιρεία λιανικής A & P Andreou Brothers Ltd, με την απλή επωνυμία (Andreou Brothers) που είναι καθιερωμένη μέχρι τώρα στην αγορά. Χωρίς κανένα επαγγελματικό υπόβαθρο στην αγορά και με σκοπό την επιβίωση στον απόηχο των γεγονότων του 1974.

Η A&P Andreou Bros ειδικεύεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του DIY.

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν γνωστές καινοτόμες μάρκες σε ηλεκτρικά εργαλεία, χρώματα, μονωτικά υλικά, εργαλεία κήπου, αλλά και σε ελαφρά βιομηχανικά προϊόντα, από ιμάντες μηχανημάτων έως συσκευές συγκόλλησης, με μεγάλη γκάμα σε ανταλλακτικά.

Η Εταιρεία T.C. MULTIKLIMA ENGINEERING LTD (αντιπρόσωποι κλιματιστικών Ηaier) δραστηριοποιείται από το 1991 έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλιματισμού, air-condition (αντιπρόσωποι κλιματιστικών Ηaier) θέρμανσης, υδραυλικών,  οικιακών συσκευών και εξαερισμών.

Η πείρα μας, μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, πάντα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Η Εταιρεία μας διαθέτει την αναγκαία υποδομή, άρτια οργάνωση, συσσωρευμένη εμπειρία, καταξιωμένα στελέχη, αυξημένες δυνατότητες και είναι σε θέση να εκτέλεσει έργα υψηλών προδιαγραφών.

Η G.A Sketsios Constructions - Developers Ltd ιδρύθηκε το 1986 από τον Γιώργο Σκέτσιο.

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά ακινήτων, τις αναπτύξεις και τα ακίνητα στη Λάρνακα-Κύπρο, ο Γιώργος Σκέτσιος αποφάσισε να δημιουργήσει μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που θα ικανοποιούσε τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αφήστε μας να «χτίσουμε τα όνειρά σας».

Η εταιρεία μας αποτελείται από 11 στελέχη, μια ομάδα υψηλού επιπέδου ειδικών ακινήτων, αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών. Οι ειδικοί μας συνεργάζονται με διάφορους κατασκευαστές, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα στην υλοποίηση των έργων μας.

Η εταιρεία Μύλος Ζωοτροφών Ι.ΙΩΑΚΕΙΜ ΛΤΔ με καταγωγή την κατεχόμενη Λύση, Αμμοχώστου ιδρύθηκε το 1987, έχει ως προσωρινή έδρα το εργοστάσιο παραγωγής Απλών & Σύνθετων Ζωοτροφών στην Δρομολαξία, Λάρνακας.

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων παράγωγης καθιέρωσαν την εταιρία στον χώρο της κτηνοτροφίας της Κύπρου.

Παράγει και διανέμει Παγκύπρια προϊόντα που καλύπτουν απόλυτα όλες τις θρεπτικές ανάγκες των ζώων.

Η AuditPro Services Ltd συστάθηκε σε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης την 1η Ιανουαρίου 2005, έχοντας λειτουργήσει ως Σύμπραξη με την επωνυμία Κίρκος Λάρκος & Σία από τον Μάρτιο του 2000, όταν οι εταιρείες Κίρκος & Σία και Λάρκος Έλληνας & Σία συγχωνεύτηκαν για να σχηματίσουν μια νέα συνεργασία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά.

Λειτουργούμε από δύο γραφεία στην Κύπρο, ένα στη Λευκωσία, που είναι η κύρια επιχειρηματική περιοχή και πρωτεύουσα του νησιού, και ένα στη Λάρνακα, όπου υπάρχει εμπορικό λιμάνι και το κύριο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

Η φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με την φυσική αποκατάσταση της υγείας. Αξιολογεί , υποστηρίζει και αποκαθιστά τη φυσική λειτουργία και την απόδοση του ανθρωπίνου σώματος. Η φυσικοθεραπεία προάγει , υποστηρίζει κι αποκαθιστά όχι μόνο την σωματική αλλά και την ψυχολογική και κοινωνική υγεία. Η φυσικοθεραπεία είναι μια ξεχωριστή μορφή θεραπείας-φροντίδας η οποία μπορεί να γίνει είτε μεμονωμένα είτε σε συνεργασία με άλλους τύπους ιατρικής φροντίδας. Oταν υπάρχει συνεργασία με ορισμένες ιατρικές ή χειρουργικές μεθόδους, η φυσικοθεραπεία μπορεί να συμπληρώσει τις μεθόδους αυτές και να συμβάλει στην ταχεία επιστροφή στη φυσιολογική δραστηριότητα χωρίς επιπλοκές. Η φυσικοθεραπεία βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα τα οποία ανανεώνονται συνεχώς με τo πολύτιμο κομμάτι της έρευνας.

Πώς μπορεί να με βοηθήσει η φυσικοθεραπεία;

• Αναγνωρίζοντας το ακριβές αίτιο των συμπτωμάτων και θεραπεύοντας το.

• Αναγνωρίζοντας τις αίτιες και τους προδιαθετικούς παράγοντες.

• Παρέχει αποκατάσταση μετά από επαγγελματικά ατυχήματα και αθλητικές κακώσεις

• Παρέχει αποκατάσταση και εκπαίδευση πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις

• Παροχή ειδικού εξοπλισμού και συμβουλές για σωστή χρήση αυτού • Παρέχει συμβουλές σε προγράμματα άσκησης

Η ομάδα παραγωγής έχει εμπειρία στη δημιουργία και παραγωγή ποικίλων μορφών, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών διαφημίσεων, εταιρικών βίντεο, ντοκιμαντέρ και καλλιτεχνικών φωτογραφιών.

Η βασική ομάδα μας αποτελείται από την Αριάνα Ζάκου – Εικαστικός και τον Γιώργο Δουκανάρη – Φωτογράφο. Διαθέτουμε επίσης έμπειρο αριθμό ειδικών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου.

Εισιτηρια Διαρκειας 2023-24
Βαθμολογια
# ΟΜΑΔΑ Α Ν Ι Η Β
1 ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 0 0 0 0 0
2 ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 0 0 0 0 0
3 ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 0 0 0 0 0
4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 0 0 0 0 0
5 Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ 0 0 0 0 0
6 ΠΕΓΕΙΑ 2014 0 0 0 0 0
7 ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ 0 0 0 0 0
8 ΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ 0 0 0 0 0
9 Π.Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ 0 0 0 0 0
10 ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ 0 0 0 0 0
11 ΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ ΝΗΣΟΥ 0 0 0 0 0
12 ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 0 0 0 0 0
13 ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 0 0 0 0 0
14 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 0 0 0 0 0
15 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 0 0 0 0 0
16 ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΙΤΙΟΥ 0 0 0 0 0
Ημερολογιο